Nyheder

Ovenpå en dag med faglig dialog, politiske indlæg og argumenter bliver Landbrugets Folkemøde afsluttet med et brag af et stand-up-show.

Det bliver en duo med speed-snakkeren og den danske mester i jydebrok, Torben Chris, som går på scenen sammen med Karsten Green – kendt fra mange shows i tv. Ikke mindst det, som engang hed TV2 Zulu – nu ECHO.

Torben Chris debutterede med stand up helt tilbage i sommeren 2003 under en lokal festival i Jylland. Dengang var han i gang med læreruddannelsen ved seminariet i Jelling. Han deltog hurtigt i DM i stand-up og vandt også en talentkonkurrence på VLR – lokalradioen i Vejle. Det resulterede i adgang til to gange optræden på Jelling Festival.

Torben Chris kendes for at tage simple hverdagsproblemer under en (k)ærlig behandling, når de løses med en helt logisk tankegang. Det kan være frustrationer over køkkenrulleholdere eller Postmand Per’s inkompetence som postmand. Ingen emner eller holdninger er for fine til, at komme under Torbens lup. Er der mangel på logik, opdager Torben det!

Efter at have afsluttet sin læreruddannelse rykkede han til København.

Erfaren stand-up’er

Karsten Green debuterede som komiker til DM i stand-up helt tilbage i 2004, og på trods af hans ikkeeksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem 3. plads. Manglende erfaring er ikke noget, han kan prale af længere. Karsten har i mere end 15 år levet og åndet stand-up, og det har gjort ham knivskarp på en scene.

Karstens evne til at læse og inddrage sit publikum gør hans stil både personlig og nærværende. Han er en ekstrem ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Og det gør det.

Ud over stand-up har Karsten medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu. Heriblandt Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu Gumball, Tåber på eventyr og også Testkaninerne. Han har desuden været en fast del af redaktionerne bag programmer som Dybvaaaaad, Gir det mening – ifølge Torben Chris, Zulus Årskavalkade, Torben Chris rydder op og mange andre.

På trods af Karsten Greens lange TV-CV er det dog på scenen han hører hjemme, og det er her han skal opleves.

Der er lagt op til et show ved folkemødet i Jels.