Nyheder

Tag børnene med til Landbrugets Folkemøde

Fredag den 8. september er der fuldt tryk på området ved Jels Friluftsscene. Ud over debatter og underholdning byder folkemødet også på sjov og hygge for børnene

På fredag er der rig lejlighed til en familieudflugt til området ved Jels Friluftsscene. Her er der gang i Landbrugets Folkemøde fra kl. 14-20.30.

Programmet byder på masser af politisk debat og fokus på landbrug – men også i høj grad på fødevarer og andre udstillere med tilknytning til erhvervet. Der vil være maskiner, droner, børstenbindere og biavlere, smagsprøver fra gårdbutikker og meget, meget mere.

Og mens det med debatterne nok mest er for mor og far, så er der også tænkt på børnene. Der er hoppedyr, konkurrencer med flødekarameller, plads til at tegne og plads til at spise godt med popcorn.

Når ministeren for Landdistrikter, Louise Schack Elholm (V), har holdt den afsluttende tale fra friluftscenen, runder standupperne Torben Chris og Carsten Green dagen af med underholdning.

Landbrug og Fødevarer Syddanmark, som står bag folkemødet, giver en gratis pølse og drikkevarer til de første 500 gæster.