Uncategorized

Landbrugets Folkemøde får i 2023 temaet: Land og by

Fredag den 8. september afvikles 2023-udgaven af Landbrugets Folkemøde – denne gang med Landbrug & Fødevarer Syddanmark som arrangør.

Sæt kryds i kalenderen ved fredag den 8. september fra klokken 14-20.

Det bliver dagen, hvor version 2.0 af Landbrugets Folkemøde afvikles. Folkemødet er denne gang med Landbrug & Fødevarer Syddanmark som arrangør.

Det bliver dagen, hvor version 2.0 af Landbrugets Folkemøde afvikles. Folkemødet er denne gang med Landbrug & Fødevarer Syddanmark som arrangør. Landbrug & Fødevarer Syddanmark er det midlertidige navn for den nye forening, der er skabt gennem en fusion mellem Kolding Herreds Landbrugsforening, LandboSyd og Sønderjysk Landboforening.

Land & By. Det er temaet for folkemødet, som igen skal afvikles i Jels. Det bliver et program med fokus på landbrugserhvervet, politiske debatter og indlæg samt et område med udstillere, som dels skal være med til at tiltrække landmændene – men dels også andre udenfor erhvervet. Der bliver i udstillingen og i det øvrige program også fokus på forbrugervinklen.

BILLEDTEKST: Landbrugets Folkemøde 2023 bliver denne gang arrangeret af Landbrug & Fødevarer Syddanmark – det fællespolitiske sekretariat for Sønderjysk Landboforening, Kolding Herreds Landbrugsforening og LandboSyd. Igen i år bliver det med området ved Jels Friluftsscene som kulisse.